Huomioitavaa integroidulle suihkuhuoneen sisustukselle?

- Jun 03, 2019-

Huomioitavaa integroidulle suihkuhuoneen sisustukselle?


1: Kylpyhuoneen pinta-ala päättää koko suihkutilan muodon? Koko suihkutilan muoto on yleensä symmetrinen kaarituuletin, neliö, timantti, työntöovet, taitto-ovi, pyörivä akseliluukku jne. Sisäänpääsy on kulma- tai yksipuolinen sisääntulo. Kulmakiinnitystyypille on tunnusomaista käyttöasteen nostaminen ja rajoitettu kylpyhuone. Se on soveltuvampi tyyli. Suihkutilan muoto tulisi valita kylpyhuoneen koon ja trendin mukaan. Nyt markkinat voivat ostaa pienen integroidun suihkuhuoneen (1 metri kerrottuna 1 metrillä), vain 4 - 5 neliömetriä wc: tä. Kaksinkertaisen suihkutilan (1,5 metrin kerrallaan 1,5 metrin) asentaminen vaatii noin 10 neliömetrin wc: n. Huoneen korkeus ei saa olla alle 2,2 metriä. Kuluttajien ei pitäisi kiinnittää huomiota ainoastaan huoneen kokoon ja korkeuteen, vaan myös kiinnittää huomiota mittaukseen ja suunnitteluun ennen peruskorjausta.

Huomautus 2: Etkö voi ostaa kolmea tuotetta? Koko suihkutilan päämateriaali on karkaistua lasia. Karkaistun lasin laatu vaihtelee suuresti. Autentoidussa karkaistussa lasissa on epämääräisiä kuvioita. Suihkuhuoneet on hankittava tavallisista kanavista brändin mukaan, ei ahne hinta. Jotkut on merkitty huippuluokan yleiseksi suihkutilaksi, joka näyttää kauniilta ja jossa on monia toimintoja. Se on todella "kolme-mitään" tuote. Ruosteella ei ole vain helppoa, mutta se ei myöskään voi kuumentaa kuumaa kaasua, vaikka lasi räjähtää.

Huomautus 3: Höyrytoiminnon suihkuhuoneen takuuaika? Kun ostat kiinteää suihkutilaa höyrytoiminnolla, huomiota on kiinnitettävä höyrykoneeseen ja tietokoneen ohjauskorttiin. Jos höyrykone ei sammu, se ei kestä kauan. Lisäksi tietokoneen ohjauskortti on suihkutilan ydin. Koska koko suihkuhuoneen toimintonäppäimet ovat tietokoneen kartongissa, kun tietokoneen levy menee vikaan, koko suihkutilaa ei voida aktivoida. Siksi, kun ostat, meidän on kysyttävä höyrykoneen ja tietokoneen aluksen takuuajasta. Huomio 4: Ovatko alustan paneelit ympäristöystävällisiä? Suihkuhuoneen runko on valmistettu lasikuidusta, akryylistä ja timantista. Timantin kestävyys on hyvä ja lian puhdistus on kätevää. Tällä hetkellä koko suihkutilassa käytettävät pääpaneelit ovat akryyliä. Jos akryylilevyn takaosa eroaa etuosasta ja karkea, se kuuluu komposiittiakryylilevyyn. Jotkut uskovat, että joissakin komposiittiakryylipaneeleissa käytetyt lasikuidut sisältävät formaldehydiä, joka on helppo aiheuttaa ilmansaasteita.