Kylpyhuoneen sisustusasiat, joihin on kiinnitettävä huomiota?

- Jun 03, 2019-

Kylpyhuoneen sisustusasiat, joihin on kiinnitettävä huomiota?


1. Ilmanvaihto, kylpyhuoneen sisustussuunnittelussa, meidän on kiinnitettävä huomiota sisäilmanvaihdon ylläpitämiseen, muuten kylpyhuoneessa syntyvää hajua ja hajua ei voi haihtua, mikä johtaa sisäilman syttymiseen, mikä vaikuttaa käyttäjien terveyteen. Jos kylpyhuoneen tila on pieni, voidaan myös vaihtaa puhallin suoraan ikkunaan sisä- ja ulkoilman liikkumisen varmistamiseksi.


2. Maadoita kaltevuus, jotta varmistetaan, että kylpyhuoneessa on sileä virtaus, kun se koristelee kylpyhuoneen lattiaa, se on suunniteltava jonkin verran kaltevuutta. Muuten kylpyhuoneessa on helppo valmistaa vettä, mikä tuo asukkaille tarpeettomia ongelmia ja ongelmia ja tuo taloudellisia tappioita.


3. Piirin jakelu. Kylpyhuoneessa, joka joutuu usein kosketuksiin veden kanssa, on kiinnitettävä huomiota sähköjohtojen ja putkien asentamiseen. Muussa tapauksessa on helppo aiheuttaa piirin vikoja ja oikosulkuongelmia. Jos se on vakava, se aiheuttaa myös mahdollisia turvallisuusongelmia. Liitäntöjä ja pultteja ei tule altistaa suoraan, ja lamppuja ja kytkimiä tulee käyttää myös turvallisuussuojatoimintojen avulla sähkön käytön turvallisuuden lisäämiseksi.


Yllä on kylpyhuoneen sisustussuunnittelu, miten tehdä hyvä ulkoasu, ja siihen liittyvä johdanto, artikkelissa kerrotaan hyvin selkeästi, voimme opettaa sinulle edellä mainitut asiat, joita käytännössä harjoitetaan, voit tarkastella paremmin kylpyhuoneen suunnittelua ja tietää mitä kylpyhuoneen sisustus huomioiden, sitten suunnittelutiimi, joka koristaa kylpyhuoneen meille, voi laittaa nämä asiat. West huomasi sen itse.