Mukautettu suihkuhuone

- Jun 03, 2019-

Mukautettu suihkuhuone

Räätälöinti on tullut tärkein valinta monille omistajille ostaa materiaaleja, kuten vaatekaapin räätälöintiä, ovien ja ikkunoiden räätälöintiä, suihkuhuoneen mukauttamista ja niin edelleen. Mikä on yksinkertaisen suihkuhuoneen valmistajan räätälöity suihkuhuone?


Mukautetut suihkutilatyypit 1. Epätyypillinen muotoilu


Epätyypillinen muotoilu on nimensä mukaan epätyypillinen koko. Vaatimuksen esittäjän vaatimuksen mukaan on vaikeampi suunnitella tietyn koon mukaan, muuttamatta tuotteen laatua kuin suunnittelemaan vakiokokoa. Se vaatii tietyn määrän tiedon keräämistä ja työkokemusta sen saavuttamiseksi.


Ei-standardi voidaan jakaa tavalliseen epätyypilliseen ja epänormaaliin ei-standardiin. Tärkeimmät ei-standardi-esineet ovat lasi, alumiini, tangonvarsi, kahva, seinäkiinnike, sarana jne.


Mukautettu suihkuhuone tyyppi 2, positiivinen standardi


Se viittaa tuotteisiin, joissa on yhdenmukaiset eritelmät ja standardit, jotka on valmistettu yhtiön asettamien standardien mukaisesti.


Mukautetut suihkuhuoneet 3. Normaali ei-standardi


Normaali ei-standardi viittaa lasityylin vaihtumiseen tai tietyn alueen suihkutilan pituuden, leveyden, korkeuden, koon ja paksuuden muuttumiseen ilman tuotteen laatua. kädensijan vaihtaminen muuhun kahva-, tankotappiin, muuhun sauvanvarren muotoihin jne.


Mukautettu suihkuhuone 4, epänormaali


Epänormaali ei-standardi viittaa suihkutilaan, joka muuttaa alkuperäisten varusteiden standardia tai ottaa käyttöön erikoisliittimien yhdistelmän, mukaan lukien suihkuhuone ja suuri lasiseinäverho. Epänormaali epätyypillinen on vaikeampaa erityistilanteesta riippuen.


Suihkuhuone voidaan jakaa pystysuoraan suihkutilaan ja suorakulmaiseen suihkutilaan. On kuitenkin syytä huomata, että koska suihkuhuoneen pohja tarvitsee muotteja, se voidaan standardoida, ja se kuuluu ei-standardoituun räätälöityyn luetteloon, joka ei yleensä vastaa pohjaa, käyttäen mosaiikkeja, laattoja ja muita päällysteitä suihkuhuoneen lattia ja seinät, jotka yhdistävät erilaisia malleja eri tyyleissä, korostamaan omistajan mieltymyksiä ja makua, mikä on myös tärkeä mukautetun suihkutilan piirre. Väri.