Yksityiskohtainen selitys keittiöhanan rakenteesta ja periaatteesta

- Sep 25, 2019-

Mikä on hana kotikeittiössä? Mitä yleensä näemme, on hanan ulkonäkö. Mitä piilossa hanassa? Katsotaanpa keittiökanavan periaatetta.

Hanan rakenne

Yksityiskohtainen selitys keittiöhanan rakenteesta ja periaatteesta

Rakenteen mukaan hanat voidaan jakaa yksityyppisiin, kaksoistyyppisiin ja kolminkertaisiin hanoihin. Lisäksi on yksi- ja kaksoiskahvat. Yksikytketty tyyppi voidaan kytkeä kylmävesiputkeen tai kuumavesiputkeen; kaksoisliitetty tyyppi voi yhdistää kaksi kuuma- ja kylmäputkea samanaikaisesti, ja sitä käytetään pääasiassa kylpyhuoneen pesualtaan ja keittiön pesualtaan hanaan, jossa on kuumaa vettä; kolminkertainen kuuma ja kylmä vesi poistetaan. Putken ulkopuolella se voidaan kytkeä myös suihkupäähän, jota käytetään pääasiassa kylpyammeen hanaan.

1, hanakela

Hanakela on hanan elinehto, joka määrää suurelta osin haan laadun ja käyttöiän. Hanankelalla on pääasiassa keraaminen venttiilin ydin, palloventtiilin ydin, ruostumattomasta teräksestä valmistettu venttiilin ydin ja kumiventtiili. Niistä keraaminen venttiilin ydin on tällä hetkellä paras, ja mehiläisellä on hyvä suorituskyky ja fyysinen vakaus. Tyypillisen keraamisen puolan hanaa voidaan käyttää 5-10 vuotta.

2, hanan päärunko

Hanan päärungolla tarkoitetaan putken runkoa, joka on pääosin valmistettu pronssista, mutta se on korvattu messingillä. Korkealaatuisen haun kuparipitoisuus on yli 85%. Maahantuodun hanan rungossa ei käytännössä ole huokosia, ja kotimaisesta hanasta puuttuu maahantuodun Huasheng-teorian paineenkestävyys ja kulutuskestävyys hintaprosessin jälkikäteen ja pintahiekkakäsittelyn rajoituksen vuoksi.

3, hanan sisäinen rakenne

Lämpimän ja kylmän veden hanan sisäinen rakenne koostuu pääasiassa hanhenkaulasta, huuhteluputkesta, tiivistysrenkaasta, alemmasta pakkausrasiasta ja yhdistävästä keskiputkesta; lämpimän ja kylmän veden hanan venttiilissä on kaksi kylmän ja lämmön reikää, ja siinä on tiivistysrengas tiivistyksen varmistamiseksi, venttiili Ydin ohjaa pääasiassa kahden reiän avautumista ja sulkeutumista, ja päätyötä ohjaa keraaminen pala siihen.

Keittiöhanan periaate

Yksityiskohtainen selitys keittiöhanan rakenteesta ja periaatteesta

Keittiön hana koostuu pääosin spiraaliventtiilin ytimestä, joka riippuu pääasiassa venttiilin varren pyörimisestä, ja kierteellä siirretään kierteellä veden tuloaukon avaamisen ja sulkemisen vaikutuksen saavuttamiseksi.

Kun kierrämme venttiilin vartta, kierteet kytkeytyvät niin, että venttiilin ytimen tiivistyspää etenee ja palaa takaisin. Kun kierrämme venttiilin tulppaa, veden sisääntulo on suljettu ja veden poistoaukon sijainti on suljettu, ja veden poistoaukko on suljettu venttiilin ytimen tiivistyspäällä. Kylmän ja kuuman veden vuorottelun saavuttamiseksi.