Viisi suuntaukset ”suihkuhuone”

- Apr 13, 2017-

a muutokset kuluttajien näkemyksiä ja kuluttajajärjestöjä suihku huoneessa tuotteita

Suihku huoneessa tuotteet viime harjoittamisesta käytännönläheinen pyyntö tuotteiden ylellinen kylpyhuone (Hieronta sylinteri, Höyrysauna). Kuluttajat tämän menetelmän käyttö vaatii nopeita ja vettä säästävät aikaa ja säästää tilaa. Näin viime vuosina suihku huoneessa tuotevalikoiman, kirjoita enemmän perheidensä ylellistä sviittiä, viiden tähden hotellit tai tavallinen suites, siviilien kotitalouksien. Suihku huoneessa tuote on keskimäärin 20 % ~ 25 % nopeus kasvaa. Tämä antaa meille paljon tilaa meidän suihku Tietoa markkinoilla. Mukaan tilastot, kiinteistöjen-hankkeita kylpyhuone-paketti sekä uusi tähden hotelli huone suihkutuotteita osuus oli yli 80 %%.

II uusi pistettä laajan maaseutualueen ja toisen tason kaupungeissa

Maan vaatii maaseudun kaupungistumisen, enemmän ja enemmän talonpojat tulevat kaupunkilaisille. Sovellettavien suihkuhuone on tärkeä valinta. Valmiuksiaan kulutus vähitellen syntyä, parantaa elinympäristöä, parantaa elämänlaatua tulee kiireesti kaupunkilaisille. Siksi suihku huoneessa valmistajat voivat haluavat kohdistaa markkina-asemaan toisen tason kaupunkien ja suuri maaseudulla jossa on lupaava.

(3) vahvistamaan tuotetukeen, tarjoavat laadukasta palvelua

Asiakkaan kulutus käsite on muuttumassa ”yhden luukun” kylpyhuone accessory suuntaan. Siis jos se on kuin ennen suihku huoneessa yhden tuotteen singleä yksin valoa, ei voi olla säästynyt, voi pitkän aikavälin jalansijaa. Valmistajien välillä voidaan vaihtaa täydentävyyden vahva. Valmistajien on vahvistettava syvyys ja sivusuunnassa tukea, ja yhden luukun palvelu houkutella asiakkaita.

IV tuotekehitys

1. huippuluokan tuotekehitys. Joidenkin high-end asiakkaiden high-end tuotteiden kysyntään high-end kehittämiseen. 2. saniteettitavarat maaseutu- ja tavallisia kotitalouksia, suunniteltu tarjoamaan jälkimarkkinakelpoisten yksinkertaisia tuotteita tyydyttämään tavallisten perheiden, kohtuuhintaisia huoneistoja. 3. ei-standardi muutokset suihkuhuone mahtumaan monenlaisia huxing, nyt lähes kaikki suihkuhuone kuten engineering tilaukset ovat savuttomia kalibrointi.

v suihku huoneessa täyttävät kansalliselle teollisuuspolitiikalle

Suihku huoneessa tuotteet ovat ihmisiä tarpeet. Energiansäästö, vedenkäytön ympäristönsuojelua, vuorovesi, edut tullut ihmisiä tarpeet. Samalla mukaisesti kansalliselle teollisuuspolitiikalle olisi kehitettävä voimakkaasti ja vastaamaan markkinoiden kysyntää.