Lasin puhdistusmenetelmä

- Jun 03, 2019-

Lasin puhdistusmenetelmä


Ensinnäkin haluan ottaa käyttöön melko yksinkertaisen puhdistusmenetelmän kotilasille. Toisin sanoen, kun lasia puhdistetaan, astianpesukoneeseen levitetään tietty määrä etikkaa, ja sitten se puhdistetaan suoraan. Tämä menetelmä on tietysti suunnattu pääasiassa keittiön vähemmän rasvaisille alueille, jos keittiön lasin rasvainen tahra on paksumpi, tätä menetelmää ei voida soveltaa, mutta älä huoli, kun otat käyttöön ratkaisun rasvaisen lasin puhdistusmenetelmään.


Keittiöikkunan lasi kerää aina paksun öljyvärin, miten emme voi tehdä siitä puhtaana? Yksinkertainen ja helppo lasinpuhdistusmenetelmä kertoo välittömästi, että tärkein syy on puhdistaa puhdistusaine tasaisesti ja kattavasti rasvaiselle lasille ja liitä sitten kalvo siihen. Tärkein syy on, että lasi-ikkunan öljy on pehmeä, odota 10 minuuttia. Sen jälkeen repeä elokuva ja pyyhi se rätillä. Se on helppoa ja kätevää.


Kun tietty määrä likaa kerääntyy lasiin, lasi pyyhitään suoraan kostealla liinalla. Pölyä on helppo saada. Lasin puhdistusmenetelmä on pyyhkiä lasin molemmat puolet kuivaksi ja kosteaksi, ensin kostealla liinalla, sitten kastaa pieni määrä valkoviiniä kuivalla liinalla ja pyyhi sitten lasia voimakkaasti niin, että lasi voi olla puhdas ja kirkas.