Entä koko perhehuoneen suihkuhuone?

- Jun 03, 2019-

Entä koko perhehuoneen suihkuhuone?


1. Koko suihkutila on varustettu automaattisella puhdistustoiminnolla. Suihkuessasi sinun ei tarvitse tehdä sitä itse, mutta voit nauttia suihkusta. Yleinen suihkutila voidaan sanoa olevan uimakehityksen trendi, joka parantaa merkittävästi ihmisten uintikokemusta, jotta uiminen on tullut tapa rentoutua ja rentoutua. Koko suihkutilassa on kolme osaa: saunajärjestelmä, suihkujärjestelmä ja fysioterapia hierontajärjestelmä. Saunajärjestelmä päästää lähinnä höyryä suihkutilan pohjassa olevien riippumattomien höyryreikien läpi ja voi laittaa lääkkeitä lääkepakkaukseen nauttimaan lääkärikylpyn terveydenhuollosta terveydenhuollon tarkoituksen saavuttamiseksi.


2. Koko suihkutilan toiminta sisältää myös kaikenlaisen mukavan hieronnan. Kuvittele, kuinka nautittavaa on ottaa mukava kylpy kylpyammeessa päivän työn jälkeen. Koko suihkuhuoneessa on monia hierontoja. Hierontavaikutus saavutetaan vesipylvään paineen säätelyllä, höyryllä ja akupunktiolla.


3. Monitoiminnallisuutensa takia kylpyhuoneen kokonaisrakenne on monimutkaisempi, mikä vähentää sen joustavuutta. Lisäksi kylpyhuoneen koko on suurempi, mikä tuo ongelmia vanhusten ja lasten elämään, ja jopa aiheuttaa haittaa kylpyhuoneen käytön aikana.