Miten valita keittiön hana

- Jun 28, 2019-

Ensinnäkin keittiön hana voidaan kääntää 360 °.

Helppokäyttöisyyden vuoksi keittiön hana tulisi olla korkeampi, ja nokka on pitkä. On parasta venyttää viemäriin eikä roiskua. Jos keittiössä on kuuma vesi, hanan tulee myös olla kaksinkertainen. Jotta erilaiset käyttötarpeet täyttyisivät, useimmat keittiön hanat voivat nyt saavuttaa hanan rungon vasemman ja oikean pyörimisen, kun taas hanaosa, vetokoukku voi purkaa hanan ja helpottaa puhdistusta kaikkiin pesualtaan kulmiin Haittapuolena on, että se on vedetty ulos. Käsi on vapautettava hanan pitämiseksi. Jotkut hanat voivat pyöriä ylös ja alas 360 °.

Toiseksi, jos taloudelliset resurssit sallivat, ruostumattoman teräksen materiaali on edullinen.

Keittiöhana on tavallisesti messinkiä, joka on markkinoiden yleisin puhdas kuparihana. Keittiöympäristön ominaisuuksien vuoksi puhtaat kuparihanat eivät välttämättä ole paras valinta. Kaikki puhtaat kuparihanat on päällystetty uloimpaan kerrokseen, ja päällystyksen tarkoituksena on estää korroosio ja ruoste messinkissä. Keittiössä on paljon höyryjä, ja käsien rasvainen ja puhdistus astioiden pesussa vaatii usein hanan puhdistamista. Jos puhdistus ei onnistu oikein, se todennäköisesti vahingoittaa hanan pinnoitusta, jolloin hanan ruostuminen ja ruostuminen tapahtuu. Jos haluat valita täyden kuparikeittiöhana, varmista, että sinulla on erinomainen pinnoitus, muuten se aiheuttaa helposti hanan ruostetta ja korroosiota.

Nyt jotkut valmistajat käyttävät korkealaatuista 304 ruostumatonta terästä hanan valmistamiseksi. Korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu hana ei sisällä puhdasta kuparihanaa lyijyttömästä, haponkestävästä, alkalista kestävästä, ei-syövyttävästä, haitallisista aineista, eikä se saastuta vesijohtovettä. Ominaisuudet. Tämä on erittäin tärkeää keittiön juomavedelle; ja ruostumattomasta teräksestä valmistettua hanaa ei tarvitse sähkösinkitellä, se on erittäin ruosteinen, ja sen kovuus ja sitkeys ovat yli kaksi kertaa niin korkeat kuin kuparituotteessa, joten se on erittäin kätevä puhdistaa. Ruostumattoman teräksen käsittelyn vaikeuden vuoksi nykyisillä korkealaatuisilla ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa hanoissa on yleensä suhteellisen korkeat hinnat, joista kukin maksaa yli 300 yuania.

Kolmanneksi meidän on kiinnitettävä huomiota siihen, voidaanko suutin hoitaa pesualtaan molemmat puolet.

Huomioi altaan ja hanan pituus ostettaessa. Jos keittiö on kaksinkertainen altaan, kiinnitä huomiota siihen, voidaanko suuttimen pituus kääntää samalla, kun pidät molempien puolien nieluja. Nyt useimmat keittiön hanat voivat toteuttaa hanan rungon vasemman ja oikean pyörimisen, ja hanaosa, vetokoukku voi purkaa hanan ja helpottaa puhdistusta kaikkiin pesualtaan kulmiin. Haittapuolena on, että se on poistettava, kun hana vedetään ulos. Ainoastaan käsi hanan pitämiseksi.

Neljänneksi sillä on kalkinpoistojärjestelmä ja anti-backflow-järjestelmä.

Kalkinpoistojärjestelmä: Kalsium kerääntyy sekä suihkussa että automaattisessa puhdistusjärjestelmässä. Sama tapahtuu hanan kanssa, jossa pii kerää. Integroidulla ilmansuodattimella on kalkinpoistojärjestelmä, joka estää myös laitteen kalkkiutumisen sisäisesti.

Paluuvirtausjärjestelmä: Tämä järjestelmä estää likaisen veden vetämisen puhtaaseen vesiputkeen ja koostuu materiaalikerroksesta. Paluuvirtausjärjestelmällä varustetut laitteet on merkitty DVGM-passilla pakkauksen pinnalla.