Miten valita suihkuhuone?

- Jun 03, 2019-

Miten valita suihkuhuone?


1. Suihkutilan valinta liittyy läheisesti kylpyhuoneen tilaan. Kylpyhuoneen koko ja sisustustyyli määrittelevät ja vaikuttavat suoraan suihkutilan ulkoasuun ja tyyliin.


2. Tällä hetkellä markkinoiden tärkeimmät suihkutilojen tyypit ovat kulma- suihkutilat (mukaan lukien kaari, tuuletin, timantti, veitsi, neliö) ja yhden merkin suihkutilat. Mikä tyyli valitaan riippuu pääasiassa kylpyhuoneen kuviosta. Yleisesti ottaen kulma-alue on asennettu kulma-alueelle, jota ei hoideta hyvin kylpyhuoneessa. Se säästää tilaa suhteellisen. Kapea ja pitkä kylpyhuone sopii yhden muotoisen suihkutilan valitsemiseksi. Epätyypillinen suihkuhuone voidaan suunnitella ja räätälöidä joustavasti huoneen todellisten tilaominaisuuksien, eli räätälöityjen, joustavuuden mukaan.


3. Kuluttajien on kiinnitettävä huomiota kylpyhuoneen ja wc: n alueeseen, pesualtaan sijoittamiseen ennen valintaa ja ostamista, mittaamista ja suunnittelua ennen peruskorjausta ja säilytettävä suihkuhuoneen tila. Muussa tapauksessa on väistämätöntä uudistaa tai aiheuttaa haittaa tulevaa käyttöä varten. Nykypäivän suihkutiloissa on enemmän tehtäviä erottaa kuiva, märkä alue ja vaihtavat vaatteet. Avoimet laadukkaat hyllyt voivat sijoittaa kuivia pyyhkeitä, vaatteita ja niin edelleen. Vain valitsemalla hyvän suunnittelun ennen ostamista voimme käyttää sitä paremmin. Ehdotukset voivat antaa ammattilaisille ovelta ovelle -mittauksen.


4. Muodon mukaan suihkuhuoneessa on kaksi päälaatua: kehyksetön ja kehystetty. Kehyksen väri on sininen, kulta, värikäs hopea, hiekka hopea, musta ja niin edelleen. Väri on rikas ja monipuolinen kuluttajien valita ja ostaa. Niistä valtava kulta on kirkas hopea ja hiekka hopea. Suurin osa kuluttajista, kuten läpinäkyvä karkaistu lasisuihku, itse tuote ja ympäröivä ympäristö, ovat vahvoja, antavat ihmisille puhtaan, antelias tunteen ja samalla lisäävät koko wc: n läpäisevyyttä. On myös vanhoja ihmisiä tai perinteisiä ihmisiä, kuten kangasmallia tai värikristalli-suihkuhuone, entinen näyttää kangasta, yksitoikkoisempaa, kohtuuhintaista, ja jälkimmäisellä on upeita kuvioita, rikas kulttuurinen maku. Läpinäkymättömän suihkuhuoneen suuri etu on, että perheenjäsenet voivat käyttää kylpyhuoneen samanaikaisesti.


5. Liukuovikytkimen tapaan mukaan suihkuhuone on jaettu liukuradan tyyppiin, saranatyyppiin ja taittotyyppiin. Liukukiskot ja saranoidut liukuovet ovat helpompia säästää tilaa. Siksi suihkuhuoneen valinnan on perustuttava omiin kylpyhuoneen ominaisuuksiin tämän itsenäisen maiseman valitsemiseksi.