Miten valita lasiovi lattiajousi?

- Jun 03, 2019-

Miten valita lasiovi lattiajousi?


1. Valitessasi maadoitettua jousi-lasi-ovea, meidän on ensin kiinnitettävä huomiota kevään kokoon. Itse asiassa pohjajousi ei ole sitä suurempi, mitä parempi, vaan valita sopiva maaveteen asennettavaksi. Maajouset valitaan oven korkeuden ja painon mukaan, ja ne voidaan valita kaavan mukaan: korkeus (m) * leveys (m) * lasin paksuus (mm) * 2.56. Laskettu painoyksikkö on kilogramma (KG), niin että sopivat maadoitusjouset voidaan valita.


2. Yleensä pohjajousella on 500 000 kertaa aukioloaikaa, joten kun päätämme ostaa, meidän pitäisi testata, täyttääkö se standardin, ja yleensä on olemassa testiraportteja.


3. Valitse lattiajouset ja peitelevyt vaatimuksilla. Lattiajousen kannen on oltava vahva. Lattiajousen suojalevy on suunniteltu alaspäin 30 astetta ympäri, jotta kytkin saadaan tasaisemmaksi. laatu edellyttää myös, että lattiajousi voidaan tehokkaasti eristää, ruostumatonta, vedenkestävää, hyönteis- ja korroosionkestävää täyttämällä ympäristönsuojelun täyteaine; brändi vaatii myös, että kun lattiajousi lähtee tehtaalta, peitelevylle tulee valkoinen suojakalvo, joka on samanlainen kuin matkapuhelimen näytön suojakalvo, mutta ei läpinäkyvä ja valkoinen. Todistusvoimaisella lattialevyllä on muodollinen pätevyyskirja, jotta se voidaan ostaa suoraan valmistajalta tai yksinmyymälästä.


Kuinka paljon on lasiovien ja lattiajousien hinta? Edellä on esitetty lyhyesti lasiovien ja lattiajousien hinta. Voit tehdä viittauksen. Se ei ehkä ole kattava, yksityiskohtainen tai tiedustella fyysisessä kaupassa. Miten valita lasiovi lattiajousi? On paljon yksityiskohtia, joihin kiinnitetään huomiota, kun valitaan lattiajousi. Niitä ei voida aliarvioida sen koon mukaan, kuinka monta kertaa se voidaan vaihtaa, ja tarkastusraportin pätevä määrä. Toivon, että kannattaa kiinnittää enemmän huomiota valittaessa ja ostettaessa lattiamateriaalia.