Miten valita lasiosion suihkussa

- Jun 03, 2019-

Miten valita lasiosion suihkussa


Kun ostamme kylpyhuoneen väliseinät nykyään, mainitsemme usein lasiseinien paksuuden, joka liittyy osamateriaalien kiinteään toimintaan. Lisäksi on viisi vinkkiä seuraavasti:


1. Alumiinimateriaali: Valitaan alumiinimateriaali, jonka kovuus ja paksuus on suurempi. Ammattitaitoinen suihkuhuone alumiinimateriaalin paksuus on yli 1,2 mm, ripustuskiskon alumiinimateriaalin on oltava yli 1,5 mm. Alumiinin kovuus voidaan testata käsinpuristuvalla alumiinirungolla. Aikuisten on vaikea muotoilla alumiinimateriaaleja, joiden kovuus on yli 13 astetta käsinpuristamalla. Lisäksi alumiinin ulkopinnan voiteluaste ja värin ero ovat tärkeitä kriteereitä sen laadun varmistamiseksi.


2. Rullaluistelu: Hyvä luistinluokan laatu, hyvä tiivistys ja pyöränistuin, vesihöyryä ei ole helppo päästä pyörään, jotta varmistetaan sen sileys. Rullaluistelun ja ohjaimen välisen yhteistyön tulisi olla tiukka, ja aukon tulisi olla pieni, jotta se ei putoa, kun se osuu.


3. Tarkastus ennen asennusta: Ennen asennusta kuluttajat tarkistavat ensin, onko lasimarginaali vaurioitunut vai ei, ja onko viisteen reunahionta tasainen. Koska jopa pienet kulumat voivat esiintyä laitteen purkautumisen jälkeen.


4. Katsokaa 3C-sertifiointia: suihkuhuoneen lasin on oltava erinomaisia tuotteita, kuluttajat voivat tarkistaa, onko lasi 3C-symboli, jossa on lasertulostus.


5. Elokuvan ylläpito: Jopa karkaistua lasia, on olemassa tietty räjähtämisen todennäköisyys, joten ehdolliset kuluttajat yrittävät liittää räjähdyssuojaavan kalvon lasisuihkutilaan, vaikka se olisikin todella odottamaton, lasijätteet vain noudattavat limakalvoja, ei roiskeita ihmisiä.