Kuinka valita keittiöhana oikein

- Oct 23, 2019-

Monien mielestä talossa on paljon ongelmia kunnostuksen jälkeen, etenkin usein käytetyissä keittiöhanoissa. Kun ongelma ilmenee, se aiheuttaa paljon ongelmia, joten sinun on tehtävä kotitehtäväsi ennen ostamista.

1. rakennetyypin mukaan

Käytön helpottamiseksi keittiöhanan tulee olla korkeampi ja nokan tulee olla pidempi. On parasta ulottua viemärin yläpuolelle eikä roiskua. Jos keittiössä on kuuman veden linja, kaksoishana on paras valinta. Eri käyttötarkoitusten tyydyttämiseksi suurin osa keittiöhanaista voidaan nyt kääntää vasemmalle ja oikealle. Viime vuosina uusi ulosvedettävä hana voi poistaa hanan ja helpottaa puhdistusta pesualtaan kaikkiin kulmiin. Haittapuolena on kuitenkin se, että toinen käsi on vapautettava, kun hanat vedetään ulos, ja jotkut hanat ovat hanat. Sitä voidaan kääntää ylös ja alas 360 °.

2. Materiaalin mukaan

Keittiöhana on yleensä messinkiä, joka on markkinoiden yleisin puhdas kuparisekoite. Keittiöympäristön ominaispiirteiden takia puhdas kuparihanat eivät kuitenkaan välttämättä ole paras valinta. Kaikki puhdasta kuparia sisältävät hanat on päällystetty uloimmalle kerrokselle, ja pinnoituksen tarkoituksena on estää sisäinen korroosio ja ruoste. Keittiössä on paljon höyryjä, ja rasvainen ja käsien puhdistaminen astioita pestäessä vaatii usein hanan puhdistamisen. Jos puhdistusmenetelmä ei ole oikea, se todennäköisesti vaurioittaa hanan pinnoituskerrosta, aiheuttaen hanan syöpymisen ja ruostumisen. Jos haluat valita täydellisen kuparisen keittiöhanan, sinun on valittava korkealaatuinen pinnoitus, muuten se aiheuttaa hanan ruosteen ja korroosion.

Nyt jotkut valmistajat käyttävät hanaa korkealaatuisella 304-ruostumattomalla teräksellä. Puhtaan kuparin hanaan verrattuna korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetulla hana-aineella on lyijytön, haponkestävä, alkalitiivis, syövyttävä, ei vapaudu haitallisia aineita eikä se saastuta vesijohtovettä. Ominaisuudet. Tämä on erittäin tärkeää keittiön juomaveden kannalta; ja ruostumattomasta teräksestä valmistettua hanaa ei tarvitse galvanoida, sitä ei ole helppo ruosteta, ja sen kovuus ja sitkeys ovat yli kaksi kertaa niin korkeat kuin kuparituotteella, joten se on erittäin kätevä puhdistaa. Ruostumattoman teräksen prosessoinnin vaikeuksien vuoksi nykyiset korkealaatuiset ruostumattoman teräksen hanat ovat kuitenkin yleensä suhteellisen kalliita.

3. Suuttimen pituuden tulee ottaa huomioon pesualtaan molemmat puolet

Ota oston yhteydessä huomioon altaan ja haun pituus. Jos pesuallas on kaksoisallas, huomaa, että suuttimen pituuden on oltava tasapainossa altaan molemmin puolin.

4. Kalkkuntumisenestojärjestelmällä ja vastavirtausjärjestelmällä

Kalsium kertyy sekä suihkupäähän että automaattiseen puhdistusjärjestelmään. Samoin keittiöhanat keräävät vähän kalsiumia usean vuoden käytön jälkeen. Ole varovainen, että valitset hanan yhteydessä hanan, jolla on kalsiumia estävä järjestelmä, koska se voi estää laitteen kalsiumia sisäisesti. Kun kaikki hanan sisällä olevat tiivisteet rikkoutuvat, vastavirtausjärjestelmällä varustettu hana voi silti varmistaa, ettei paluuvirtaus onnettomuuksia ja varmistaa puhtaan veden laatu. Siksi kiinnitä ostaessasi huomiota siihen, onko valitussa hanassa nämä kaksi toimintoa.