Koko kylpyhuoneen valinta:

- Jun 03, 2019-

Koko kylpyhuoneen valinta:


1: Mittaa WC: n kunkin alueen koko ja koristetyyli. Erityisesti WC: hen, jos ne imevät vettä, on helppo hengittää likaa ja hajua vedestä keramiikkaan, jota ei voida poistaa pitkään aikaan.


2: Valitsemalla ja ostettaessa meidän pitäisi ensin miettiä vastaavia tuotteita. Kaikkien tuotteiden kaikkien osien ja tarvikkeiden tulee olla samalla tasolla. Yhteensopivien tuotteiden tyylin ja sävyjen on vastattava wc-sisustustyyliä niin, että se on harmoninen ja kaunis.


3: Valitse sopiva WC-tuotteiden koko, määritä vedenpoistotila, asennuskoko ja muut wc-tuotteet ja wc-koko, tyyli on yhdenmukainen. Katsokaa, voit valita tarkkaan saniteettituotteiden pinnan heijastuksen puolelta voimakkaassa valossa. On parempi, että pinnalla ei ole tai on vain vähän trakoomaa ja pistettä.


4: Kosketa, voit kätevästi hieroa kättäsi pinnalle, tuntuu sileältä ja herkältä, voit myös koskettaa selkänojaa, tuntuu, että hieno kitka on parempi.


5: Kuuntele, voit koskettaa keraamista pintaa käsillesi. Hyvän keraamisen materiaalin ääni on suhteellisen raikas. Kun ääni on karkea, voi olla halkeamia.


6: Suhde, lähinnä veden imeytymisen tarkastelussa, sitä pienempi on veden imeytyminen, sitä parempi. Keraamisilla tuotteilla on tietty adsorptio- ja tunkeutumis kyky veteen. Jos vesi imeytyy keramiikkaan, se tuottaa tietynlaista laajenemista, joka aiheuttaa helposti keramiikan lasipinnan halkeilun laajentumisen vuoksi.


Yllä olevan johdannon kautta uskon, että sinulla on tietty ymmärrys yleisestä kylpyhuoneesta, kylpyhuoneen yleisestä muodista, mutta sisustuksessa, erilaisissa sisustusmateriaaleissa, erilaisissa koristeluyrityksissä, erilaisissa sisustustyyleissä hinnat ovat erilaisia, joten ennen koristelua pitäisi mennä kattavaan ymmärrykseen.