Miten maali poistetaan lasista?

- Jun 03, 2019-

Miten maali poistetaan lasista?

1. pehmeä hajuvesi. Pyyhi maali pehmeällä liinalla ja pyyhi se puhtaalla liinalla. Liuos voidaan lisätä löysällä hajusteella. Maali on kirkkaampi kuivalla rätillä.


2. Turpentiinipäällystysmenetelmä. Maalien ja maalien jälkiä lasille voidaan poistaa tärpätillä tai kynsilakkausaineella.


3. Käytä pesuaineita. Ruiskuta puhdistusainetta lasin kaikilla puolilla ja lisää sitten tuoreen kalvon. Pehmentää jähmettyneet maalipinnat. 10 minuutin kuluttua poista kalvo irti ja pyyhi maali kostealla liinalla, joka on kastettu pesuaineeseen.


4. Etikan jäljitysmenetelmä. Käytä ensin etikkaa maaliin ja pyyhi se kuivalla liinalla.


5. Terillä, lasin suihkemaalaus.


6. Tea-jäljitysmenetelmä. Matalat maalipinnat voidaan poistaa kastamalla kylmää teetä.


7. Käytä kynsien pesua. Sitä käytetään myös samalla tavalla kuin alkoholia ja asetonia. Vaikutus on myös erittäin hyvä. Kynsilakka ei ole tarpeen laadun, hyvän tai yleisen laadun kannalta, kunhan kynsilakka voidaan poistaa.


8. Käytä asetonia. Menetelmä Ibid. Se käyttää vähemmän ja on perusteellinen. On hienoa, että se voi poistaa nämä jäljelle jäävät pinnoitteet hyvin nopeasti ja helposti, mikä on parempi kuin ruiskuttaminen. Nämä kaksi erilaista liuotinta ovat myös palonkestäviä ovia ja ikkunoita menetelmässä, ja vaikutus on erittäin hyvä.