Asenna suihkuovi, sinun täytyy tietää nämä asiat

- Oct 26, 2018-

Asenna suihkuovi, sinun täytyy tietää nämä asiat!


2-panles-sliding-frameless-shower-doors.jpg

Monet ihmiset ovat kokeneet kokemusta kylpyhuoneen lattiasta märkänä ja liukkaana, varsinkin kylvyn jälkeen, lattia on täynnä shampoa, suihkugeeliä, putoavia hiuksia, ja ihmisillä on aina näkökyky, joka liukuu. Tällaisen ongelman ratkaiseminen on todella yksinkertaista, asenna vain sopiva suihkukaappi.

Suihkun ovi ilmestyi Euroopasta peräisin olevaan suihkutilaan ja vietiin Italiasta ja Saksasta viime vuosisadan lopussa. Suihkuovessa hyödynnetään täysin huoneen kulmaa, ja suihkutila on selvästi jaettu laitteistoon ja lasiin suhteellisen itsenäisen uimahuoneen muodostamiseksi, jotta koko kylpyhuone osaa kohtuullisen toiminnallisen jakautumisen ja saavuttaa siten kuivaa ja kuivaa. märkä ja parantaa elämänlaatua koko kotona. Pieni keisari ottaa tämän suihkukaapin mukanasi tänään.

Ensinnäkin lomake on monipuolinen

Suihkuovet tulevat eri muodoissa, jotka yleensä jakautuvat kirjaimen muotoon, viisikulmioon, L-muotoon, T-muotoon ja pyöreään kaareen. Kehyksen mukaan se voidaan jakaa kehykseen, kehykseen ja kehykseen. Kun asennat, sinun on määritettävä suihkukaapin tyyppi yhdistämällä tilaa, omia harrastuksiasi jne.

Vaikka suihkukaapissa on hyvä kuiva- ja märkäerotus, ovipaneelien välinen rako on helppo tuottaa likaa. Muista normaalikäytön jälkeen huuhdella vedellä, jotta bakteerit eivät pääse kasvamaan.

Toiseksi tyhjennysaukon sijainti on erittäin tärkeää

Ennen suihkukaapin asentamista pyydetään ammattimestaria kiinnittämään huomiota viemäröinnin aukon ja maan väliseen eroon tai antamaan suunnitelman veden ja sähkön putkistosta, jotta tyhjennysaukko ei ole liian kaukana vastaamaan suihkukaapin sisäistä vedenpoistoa. Suihkutilaa ei voitu kerätä ja tyhjentää asianmukaisesti, eikä suihkukaapelia voida sijoittaa sen jälkeen, kun kylpyamme oli kaatunut.

Kolmanneksi varaa aukkoja turvallisuuden varmistamiseksi

Nykyään markkinoilla olevien suihkuovien hinta on noin 1000 yuania ja paksuus 0,4 - 0,8 cm. Jos olet huolissaan riittämättömästä paksuudesta, voit lisätä kehyksen ovipaneelin ja ovipaneelin väliin. Asennuksen aikana muista varata 0,5 - 1 cm: n aukko ovipaneelin yläpuolella, jotta estetään ilmankierron aiheuttama rintakehä ja huimaus suihkun aikana. Kun ostat, sinun on kiinnitettävä enemmän huomiota valmistajan laatutodistukseen, jotta vältytään korkean lämpötilan tai liiallisesta vesipatsaan voimakkuudesta.

KMRY-suihkukaappi on valmistettu 304 ruostumattomasta teräksestä ja korkean lujuuden mangaani-magnesiumseoksesta runkoradaksi, joka on parempi kuin tavalliset materiaalit vetolujuuden, katkeamisen ja saostumisjännityksen kannalta. Lasi on valmistettu autokäyttöisestä karkaistusta turvalasista. Iskunkestävyys on 5 - 10 kertaa tavallista lasia suurempi. Se on turvallinen ja kestävä, ja siinä on erilaisia tyylejä. Se on suosituin tuotemerkki, kun ostat suihkuovet!