Asennus suihkuhuone

- Apr 13, 2017-

1. valmista tarpeen käyttää työkaluja.

2. Asenna pohja-altaan: yhdistää pohja alueen osat, säädä pohjaan altaan, altaan ja ilman vettä altaan pohjalle. Letku voidaan skaalata etäisyys ja on tukevasti lattiakaivo.

3. testi, suojelu: Kun asennus on testattu sen varmistamiseksi, että veden esteettä. Neljänneksi löytää vähän, booli: kynällä vaakaviivaimen määrittää alumiini poraus bittiä, seinän vaikutusten poraus reikiä.

4. alumiini asennus: poraa reikä kirjoittamalla muovi hiukkasia, lukita alumiini nauhat seinään ruuveilla.

5. kiinteä lasi: lasi clip on lukittu pohjaan altaan Poran ja kiinteä ruuvi.

6. ylhäältä putki asennus: kiinteä lasin yläpuolella oikeassa paikassa löytää, poraus, mount (suora/vino suu) kiinteä istuin ja top putki. Kiinnitä päälle lasi mutka hihassa.

7. Asenna teline: rekisteröinti asema laitteet telineeseen, ruuvi-tiivis levy mutteri, kiinteä kerros lasia, ylläpitää vertikaalista ja horisontaalista. Kiinteä lasin alumiini vedenpitävä huomiota.

8. Asenna irtainta ovi: asentaa laitteiston irtainta oven, asentaa sarana kiinteä oven varaus reikä. Jäljessä lastaus kanta lotus lehtien akseli ydin ovelle paras käsitellä.

9. hyvää vedenpitävä: lasi puolella tai alapuolella imu nauhat tai esto-nauhat asennuksen vaatimusten mukaisesti. Silikageeli seinä, lasi ja nivelten saumat pohja.

10. virheenkorjaus, kiinnitys: tarkastaa kaikki osat hyödyntää mukava ja tasainen, ja totesi, että ongelma olisi mukautettava viipymättä. Sopiva ruuvi tiukka säätämisen jälkeen jotta koko suihkuhuone tulisi tukevampi.

11. viimeistely työn: koristeelliset alumiini nauhat kiinni seinään alumiini, sen varmistamiseksi, että ulkonäkö siisti ja antelias. Lopuksi käyttää Astiapyyhe pyyhkii koko suihkuhuone.