Keittiöhanan asennusvinkkejä

- Oct 12, 2019-

Kuinka asentaa keittiöhana, uskon, että monet ystävät eivät ole kovin omituisia, hanat tuovat paljon mukavuutta jokapäiväiseen elämäämme, siitä tulee välttämätön osa perhe-elämää. Itse asiassa myös keittiöhanajen asennus on erittäin osaavaa.

Yhden reiän keittiöhanan asennus:

Koska keittiöhanaa käytetään useammin ja sitä siirretään ja siirretään, se on helppo löysätä, joten keittiöhanaa kiinnitysmutteri on kiristettävä. Tällä hetkellä ruuvien markkinoille ilmestyy joitain hanat lisäämään mutterin kiinnitystä, jolla on suhteellisen hyvä stabiilisuusvaikutus.

Termostaattinen keittiöhana asennus:

Ennen termostaattisen hanan asentamista tarkista, onko vesiputki jäänyt kuumaksi ja kylmäksi oikealle. Muista olla kytkemättä kuuma- ja kylmävesiputkia väärin, jotta hanat eivät toimi oikein. Kaasu- ja aurinkovesilämmittimet eivät voi käyttää termostaatteja, koska veden paine on liian matala. Asenna termostaatti ja muista unohtaa asentaa kuuma- ja kylmävesisuodatin.

Yhden kahvan keittiöhanan asennus:

Yleensä yhden kädensijan sekoitusaltaan hana toimitetaan asennusmittapiirroksen ja käyttöohjeen mukana. Ennen asennusta ja käyttöä tuotteen pakkausten tarkastustarvikkeet tulee avata. Yleisosat olisi varustettava: 1, täydellä kiinteillä pulteilla ja kiinteällä kuparilla ja tiivisteellä; 2, täysi pesuallas vedenpoistimen vetämiseen; 3, kaksi sisääntuloputkea. Poista sitten hanat ylhäältä alas ja vasemmalle ja oikealle siirtääksesi kahvaa. Se on kevyt ja helppo avata ja sulkea pienellä ja tasaisella tukilla. Tarkista sitten pinnoituspinta kevyellä, ettei siinä ole kuplia, täpliä ja naarmuja.