Opi muutamia temppuja keittiöhana ylläpitämiseen!

- Sep 11, 2019-

Hanat ovat välttämättömiä jokapäiväisessä elämässämme. Kun laitat hanaa sen päälle, tietyn ajan kuluttua huomaat, että hanan pinta on alttiita vesipisteille. Kun vesi tahraa kuivana, siitä muodostuu erittäin rumaja kohtia. Jos se ei ole puhdas hetkeksi. Vaikka hana on hyväpalkkainen, se tulee varjoon, joten hana on aina puhdistettava ja ylläpidettävä.

Ylläpitokaappaus:

1. Jos se on kuparin hanasta, jos se on tarpeen puhdistaa pinnoituspinta, se voidaan pestä kiehuvalla vedellä tai pesuaineella tai se voidaan puhdistaa suoraan jollain rasvatulla pesuaineella.

2. Vaa'at, ruoste jne. Hanassa, pyyhi vain pinta kostealla liinalla tai sienellä ja pienellä erityisellä puhdistusaineella, pyyhi se sitten puhtaalla rievulla tai huuhtele vedellä.

3. Hiero hammastahnaa pehmeällä hammasharjalla tai pyyhi hammastahna kevyesti hankaustyynyllä. Se voi poistaa vaa'an ja öljyn ja tehdä hanan pinnasta puhtaan ja kirkkaan.

4. Monet ihmiset huomaavat hanan pinnan vain puhdistaessaan hanua, mutta itse asiassa hanan sisäpuoli on tärkeämpi. Jos hanaveden ulostulo vähenee tai vettä ei ole haarukasta, se voi johtua kuplittimen tukkeutumisesta. Kupla voidaan poistaa, liottaa etikassa, puhdistaa pienellä harjalla tai muulla työkalulla ja asentaa uudelleen.