Valinta vedenkestävästä kylpyhuoneesta

- Jun 03, 2019-

Kylpyhuoneen vastaanotto on välttämätöntä, kiinnitä huomiota vedenpitävien materiaalien valintaan


Sen jälkeen kylpyhuone saa väistämättä wc-tarvikkeita. Peruspeilikaapin ja kylpyhuoneen kaapin lisäksi, jos tilaa riittää, on myös ehdotettu, että talon omistaja voi käyttää lasista tai vedestä kestäviä vaahtolevymateriaaleja räätälöimään korkean syvyysastian kaappia kohteiden tarpeisiin. Niin kauan kuin suunnittelu on oikea, kylpyhuone on kaunis ja käytännöllinen.


Kosteutta kestävä: WC: n ovi on usein kosteassa ympäristössä, ja se hajoaa alitajuisesti ovikehyksen alla. Siksi on katsottava, että vahingoittuneet osat poistetaan alla, korjataan oikein, ja työnnetään sitten ruostumattomasta teräksestä valmistettuja levyjä ovikehyksen ympärille, mikä voi hidastaa tai estää ovikehyksen hajoamisen.


Anti-clutter: Pesualtaaseen voidaan naulata noin 10 cm leveä hyllypesuallas, jossa on paljon puhdistus- ja saniteettituotteita, jotka näkyvät epäsäännöllisinä ja ne on helppo pudottaa, saattaa myös naulata 10 cm leveä hylly pesualtaan ympärille niin kauan kuin voit pudota pullo, harja, pesukuppi ja niin edelleen. Hyllykorkeus ei saisi estää hanojen käyttöä, hyllymateriaaleja voidaan käyttää puuta, muovia jne.