Suihkuovien koko-yksityiskohdat Suihkuovien ostovinkit

- Jan 29, 2019-

Suihkuhuone vaatii suihkukaapin, joka erottaa kylpytilan kylpyhuoneen muista toiminnallisista alueista. Kun joku ottaa kylpyjä, se ei vaikuta muihin toiminnallisiin alueisiin.

Suihkuhuone vaatii suihkukaapin, joka erottaa kylpytilan kylpyhuoneen muista toiminnallisista alueista. Kun joku ottaa kylpyjä, se ei vaikuta muihin toiminnallisiin alueisiin. Suihkuovella se tekee myös uimahuoneen lämpimämmäksi ja mukavammaksi. Mutta ennen suihkukaapin ostamista meidän on määritettävä sen koko. Suihkuoven oven korkeus ja leveys sekä lämmityslaitteen ja lämmityslaitteen välinen etäisyys ovat hyvin erityisiä. Jos et tiedä näitä kohtia, sinulla on paljon haittaa. Seuraava Kamarie tuo mukanaan tervettä järkeä, joka liittyy suihkuoveen.

Suihkuovien koko-yksityiskohdat Suihkuovien ostovinkit

Suihkun oven koko

Ensinnäkin korkeus

Kylpyhuoneen katon korkeus on yleensä 2400 mm, joten suihkutilan korkeus on yleensä 1800–2000 mm, mikä on noin 1,95 metriä. Suihkuoven oven korkeus on yleensä asennettu tähän korkeuteen. On myös mahdollista tehdä säätöjä perheen korkeuden mukaan, mutta ei liian matalalla, muuten vesiroiskeet on helppo päästää ulkopuolelle.

Toiseksi leveys

Sen varmistamiseksi, että keho voi liikkua vapaasti suihkutilassa, suihkutilan leveys on yleensä 900 mm * 900 mm, joten suihkukaapin leveys voidaan pitää noin 900 mm: n etäisyydellä. Jos perheesi on ylipainoinen, voit laajentaa lisää.

Kolmanneksi oviaukon alue

Suihkuovi avataan normaalisti ulospäin, joten on tarpeen kiinnittää huomiota siihen, estääkö se käytävän avattaessa tai osuessaan muihin esineisiin. Edellä mainitun tilanteen välttämiseksi on parasta suunnitella suihkukaapin oviaukon valikoima ja tehdä hyvä turvallisuussuoja.

Suihkuovien tukkuhinta

Suihkuovissa on yleensä kaksi avaus- ja liukuovea. Nämä kaksi avausmenetelmää vaativat erilaisia lisävarusteita, ja hintaero on suhteellisen suuri.

Avoin ovi on ovi, joka työntää oven sisään tai ulos. Se on yleisimmin käytetty tyyli. Useimmat niistä on valmistettu himmeästä karkaistusta lasista. Hinnat vaihtelevat alueen mukaan. Yleensä oven hinta vaihtelee 800 yuanista 1000 yuaniin.

Liukuovien suihkuovet ovat samanlaisia kuin liukuovet ja ikkunat. Tämän tyyppinen suihkuovi on varustettu kiskotarvikkeilla. Se on monimutkaisempi kuin asennus prosessi avattaessa ovea, mutta se ei vie ylimääräistä tilaa avattaessa ja suljettaessa ovea, ja se voi myös asentaa kaaren kulman. Käytettävistä prosesseista ja käytetyistä materiaaleista riippuen liukuovien suihkuovien hinta vaihtelee 500 juanista 2000 juaniin.

Suihkuovien valinta

Materiaali: Suihkuovessa on mieluiten himmeä karkaistu lasi. Karkaistu lasi on vahvempi kuin tavallinen lasi ja sillä on voimakas paineenkestävyys. Se ei ole alttiina lämpötilan muutoksille ja se voi räjähtää. Matta voi estää näköyhteyden ja antaa ihmisille yksityisyyden suojan. Käytetty kehysrakenne on edullisesti alumiiniseos, joka on kestävä ja korroosiota kestävä.

Rata: Suihkuoven ovi on edullisesti kuparirata. Koska raitaa käytetään suuressa määrin, kuluminen on raskasta. Kupari on erittäin vahva, ei muodosta ja syöpyy, ja se on kestävämpi. Hihnapyörät on valmistettu nailonmateriaalista, jolloin työntövoima on tasaisempi ja vähemmän alttiita vaurioille.

Yksityiskohdat: Suihkuovien yksityiskohdat on suunniteltu vastaamaan ihmisten tapoja ja ottamaan huomioon turvallisuuden. Siksi kulman tulisi olla pyöristetty eikä siinä saa olla teräviä ulkonemia. Tarkista, onko nämä tiedot helpompia ja miellyttävämpiä käyttää.

Johtopäätös: Tässä tuodaan esiin tarvittavat tiedot suihkukaapista. Nyt kaikki tietävät, että suihkukaapin korkeus, leveys ja avausalue ovat sopivimmat ja kätevimmät. Kun valitset suihkukaapin, voit käyttää edellä mainittuja vinkkejä valita paras tuote, jolla on paras hinta-laatusuhde.