Suihkuhuoneen valintastrategia?

- Jun 03, 2019-

Suihkuhuoneen valintastrategia?


Suihkuhuone on suosittu monien kuluttajien keskuudessa sen kohtuullisen hinnan, yksinkertaisten asennus- ja täydennystoimintojen vuoksi, mutta monimutkaiset toiminnot vaikeuttavat kuluttajien valintaa. Uskotaan, että joissakin monikäyttöisissä suihkuhuoneissa on väistämättä spekulointikonseptin ilmiö, johon on kiinnitettävä huomiota valittaessa ja ostettaessa.


1. Ensinnäkin tyyli. Suihkuhuoneessa on monia tyylejä, kuten pystysuuntainen suihkutila, siksak-kylpyhuone-näyttö ja kylpyamme-kylpyhuone. Kun ostat, sinun täytyy valita koko suihkutilan koko perhehuoneesi koon mukaan. Toinen on tarkastella materiaalia.


2. Huomioi höyrykoneet ja tietokoneen levyt


Kun ostat suihkutilan, jossa on höyrytoiminto, huomiota on kiinnitettävä höyrykoneeseen ja tietokoneen ohjauspaneeliin. Tämän höyrytoiminnon ydin on höyrykone. Jos höyrykone ei sammu, se ei kestä kauan. Tietokoneen ohjauskortti on myös suihkutilan ydin. Koska suihkuhuoneen toimintonäppäimet ovat tietokoneen kartongissa, kun tietokoneen levy on epäkunnossa, koko suihkutilaa ei voida aktivoida, joten ostettaessa on kysyttävä höyrykoneen ja tietokoneen takuuajasta. aluksella.