Keittiöhanaa on 7 erilaista. Tiedätkö mitä tiedät?

- Sep 25, 2019-

Joissakin keittiöhanaissa on myös käsisuihkut ja vedenpuhdistus. Käyttöominaisuuksien takia suunnittelussa voidaan nähdä monia hananmahdollisuuden muotoisia hanat (kuten hanhenkaulakäyrä). Ja asennusmenetelmästä riippuen on seinälle asennettavia, istuvia (pöytä ja pesuallas) asennustyyppejä.

Keittiöhanojen tyypit ja ominaisuudet

Yhden kahvan sekoitushana

Kuuma ja kylmä vesi tyhjennetään ja vesipysähdyksellä suoritetaan kahvatoiminto, joka voi säätää käyttöveden määrän ja lämpötilan toimintaa operaatiotyypin vasemmalla ja oikealla puolella. Sitä käytetään laajasti keittiössä, koska sitä voidaan käyttää yhdellä kädellä ja se on helppo käyttää. Hinta- ja muutosmalleja on monia, ja useimmissa keittiöissä käytetään myös yhdenkahvaista hanaa.

Kaksinkertainen kahva (hana) sekoitushana

Veden määrää ja lämpötilaa voidaan säätää toimittamalla kaksi kahvaa kylmällä ja kylmällä vedellä. Se näkyy myös tuontituotteissa, kuten yksittäisissä malleissa.

Sekoitushanahana käsisuihkulla

Minun on sanottava, että ulosvedettävä hana todella helpottaa naisnukkeja maailmassa! Kun peset hiuksia, hanan vetäminen on hyvä avustaja, kuten minisuihku; Voit myös saavuttaa pitkän matkan pesun, kuten huuhdella wc: n, seinät jne. pelastaaksesi puhtaat ihmiset, älä ole liian hyvä! Päivittäisen käytön helpottamiseksi keittiöhana on edullisesti korkeampi ja nokka on myös pidempi, edullisesti ulottuu viemärin yläpuolelle eikä roisku. Nykyään monissa keittiöissä on lämpimän veden putket, joten on parasta valita kaksinkertainen ostaessasi. Eri käyttötarpeiden tyydyttämiseksi useimmissa keittiöhanaissa voidaan nyt saavuttaa hanan rungon vasen ja oikea kierto, kun taas hanat, veto-tyyppinen hanat voivat poistaa hanan ja helpottaa puhdistusta pesualtaan kaikkiin kulmiin. , haittana on, että se vedetään pois. Käsi on vapautettava hanan pitämiseksi.

Vedenpuhdistukseen erikoishana / integroitu hana

Kuuman ja kylmän veden hanan lisäksi jotkut kotitaloudet varustetaan myös vedenpuhdistimilla

Tavallisen hanatoiminnon lisäksi on myös oma hana vedenpuhdistimille. Asenna suodatinelementti (puhdistettu vesisuodatin) tiskin alle ja vedenpuhdistussuodattimen tyyppinen hana. Lisäksi on hybridihana, jossa on integroitu vedenpuhdistus.

Vinkkejä: ero veden puhdistuksessa edessä ja lopussa

Keskinen esisuodatin on putkilinjan kokonaispuhdistustuote. Se asennetaan vesiputkeen mihin tahansa paljaaseen vesiputkeen ennen talon ensimmäistä poistoaukkoa. Keskinen esisuodatin varmistaa, että suurta määrää vesijohtoputkien muodostamia sedimentti-epäpuhtauksia ei johdeta ihmiskehoon. Vesiputkien ja vesiputkille asennettujen kahluulaitteiden (kuten vedenpehmennys-, vedenpuhdistin-, vedenpuhdistin- tai suorajuomakoneet) vahingot ja esisuojaus.

Lopullinen vedenpuhdistin on pieni kotitalouksien vedenkäsittelylaite, joka voi tehokkaasti poistaa klooria, raskasmetalleja, bakteereja, viruksia, leviä ja kiinteitä suspendoituneita aineita veteen. Jälkiaktivoitu hiili poistaa edelleen vedessä erilaisia orgaanisia aineita ja tekee käsitellystä vedestä kirkasta, puhdasta, steriiliä ja parantunutta suuhuoletta. Loppuvesipuhdistinta käytetään laajemmin tavallisten perheiden päivittäisessä elämässä.

Se on varustettu käsisuihkulla, puhdistamisella ja vedenpuhdistuksella.

Automaattinen koskettamaton hana

Kosketukseton hanat voivat lopettaa tyhjenemisen koskematta hanan runkoon. Anturin alapuolella on nokan sijainti, joka havaitsee käden ja astian läheisyyden, säätäen siten veden poistumista, ja hana pysähtyy automaattisesti poistuessaan. On myös tyyppi, jossa anturi asetetaan hanan yläosaan veden tunnistamiseksi, ja vesi lopetetaan, kun toimenpide toistetaan.

Molemmissa tapauksissa anturin herkkyys paranee, ja helppokäyttöisten tuotteiden määrä on vähitellen tulossa useampaan perheeseen. Koska kahvan läpi ei tarvitse toimia, vaikka molemmat kädet ovat miehitetyt, veden virtausta voidaan säätää. Ruoanlaitossa ja puhdistuksessa on myös erittäin hyvä välttää öljy tahroja käsissä tai vaahdon hana. Se on erittäin suosittu saniteettityyppi. Hana.

Kosketuskytkimen tyyppi (hanakatkaisimen tyyppi) hana

Yläkytkin ohjaa viemärityyppistä hanaa. Koskettamalla käden tai ranteen takaosaa on helppo käyttää, vaikka kädet ovatkin käytössä, joten voit lopettaa milloin tahansa.

Keittoprosessin aikana kahva voidaan likata käsin. Tämäntyyppinen käsi on OK vain kämmenen, sormen ja käden takana. Koska se voi usein pysäyttää veden yhdellä painikkeella, se säästää vettä erinomaisesti.

Omistettu hana Nakajiman pesuallaselle

Juhlakaulahana, jota käytetään juhlatilaisessa Nakajiman pesuallasessa, on koristeltu sisustuksella ja suunnittelulla. Se on malli monista kotimaisista länsikeittiöistä sekä eurooppalaisista ja amerikkalaisista keittiöistä.