Karkaistu lasi suihkuhuoneelle

- Jun 03, 2019-

Valmistus ja karkaistun lasin ostaminen suihkuhuoneelle


1, 3C-sertifiointi


3C-logolla on perustavampi laadunvarmistus ja kiinnitetty tarra ei ole yhtä turvallinen kuin lasilla suoraan lasille painettu.


2. Paksuus 6-8 mm


Liian ohut ei ole turvallinen, liian paksu ei ole välttämätöntä, tulisi valita 6-8 mm: n turvalasi, koputtaa ääni on selvä, pinta on erottamaton linjoilla.


3. Litteä reuna


Tarkista lasin reuna ennen käyttöä varmistaaksesi, etteivät vauriot ja sileä reuna ja kulma-hoito estäisi mahdollisen räjähdyksen asennuksen jälkeen.


4. Katso aurinkolasit


Kun valitset suihkutilan, käytä aurinkolaseja. Jos näet lasin väriraidat, se on turvallinen karkaistu lasi.


5. Keskity nauhalle


Jotta suihkuhuone ei vuotaisi ilmaa ja vettä, sen vedenpitävyys riippuu pääasiassa kumiliuskojen tiivistämisestä. Suihkutilaa valittaessa on tarpeen tarkistaa toistuvasti kumin 6 ja nauhojen kireys suihkutilassa.


Katsokaa nauhaa ja teippiä, lasioven välissä oleva nauha on hyvin magneettinen, yhteiseen asentoon ei tule katkoviivaa, lisäksi nauha tulisi vaihtaa kerran 1-2 vuoden aikana ikääntymisongelman ratkaisemiseksi. Kolmen suurimman nivelten, pääasiassa suihkutilan ja seinän välisten nivelten, oven ja oven, suihkutilan ja kivipohjan ja pohjan altaiden tarkkaileminen, ei kiinnitä huomiota halkeamiin, ei vesitestiä.