Mitkä ovat suihkuovien ja niiden ominaisuuksien tyypit?

- Jan 18, 2019-

Suihkuovi on vesitiivis verho, joka sijoitetaan kylpyhuoneeseen. Yleinen suihkuovi on valmistettu karkaistusta lasista ja on valmistettu muista laitteista. Kun kasvava pyrkimys kylpyhuoneen kulttuuria, suunnittelu yksinkertainen suihkuhuone kylpyhuoneessa on tullut muoti, ja on olemassa monia valmistajia mukautettuja suihku ovet. Mitkä ovat suihkuovien tyypit ja ominaisuudet? Katso Xiaobianin esittely!

Suihkun oven tyyppi:

Ovikytkimen tapaan mukaan suihkuovi on jaettu liukukiskotyyppiin ja saranatyyppiin. Aiemmat suihkukaapit olivat kaikki liukukiskoja. Diat on asennettu suihkutilan pohjaan ja yläosaan. Suihkuovet upotettiin liukukiskoihin liukumaan edestakaisin vaihtoon. Koska kiskot ovat alttiita likaantumiseen tai putoamiseen koviin esineisiin, sitä ei ole helppo puhdistaa, mikä voi johtaa huonoon ovien avaamiseen ja vaurioitumiseen. Lisäksi liukukiskolla itsessään on puutteita, kuten lyhyt käyttöikä ja suuri melu työntämisen ja vetämisen aikana, joten korkeampi laatuluokkainen suihkukaappi on yleensä päivitetty saranatyypiksi. Saranoitu suihkuovi on yleensä suunniteltu reunuksettomaksi ja on yksinkertainen ja sileä.

Saranoidun suihkukaapin paino on täysin sarana. Koska lasiovi on raskas, saranan laatu on erittäin korkea, ja sen on kestettävä korroosiota, väsymystä ja kuormitusta. Markkinoilla on kahdenlaisia saranoita eri materiaaleissa: kuparipinnoitussaranat ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut saranat. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut valetut saranat ovat hieman korkeammat ulkonäön, lujuuden ja korroosionkestävyyden suhteen. Siksi tunnetuemmat tuotemerkit käyttävät usein ruostumatonta terästä. Valetut saranat takaavat suihkutilan turvallisen käytön ja pidentävät käyttöikää.

Suihkun oven ominaisuudet:

1, voidaan jakaa erillisiin kylpy- tiloihin. Suurin osa Kiinassa sijaitsevista asuintiloista ja pesuhuoneista yhdistetään. Suihkuovien asentaminen on järkevää. Tämä luo suhteellisen itsenäisen uintitilan, joka välttää keskinäisen vaikutuksen ja helpottaa jokapäiväistä elämää.

2. Säästä tilaa. Joissakin perheen kylpyhuoneissa on pieni tila ja ne eivät sovi kylpyammeeseen, kun taas suihkukaappi säästää paljon tilaa.

3, suihkukaapin kanssa, vesi ei roiske ulkona, kun suihkupäätä käytetään koko kylpyhuoneen lattian kastelemiseen.

4, talvella, suihkukaapin käyttö voi myös vaikuttaa eristykseen. Vesihöyry kerääntyy pieneen tilaan ja lämpöä ei menetetä nopeasti, jolloin ihmiset tuntevat olonsa lämpimäksi. Ja jos kylpyhuone on suuri ja ei ole suihkuaukkoa, vaikka lämmitys olisikin olemassa, se tuntuu usein kylmältä.

5, suihkuhuoneen ovi on runsaasti muotoa, tuuletinmuotoinen, suorakulmainen, on erittäin hyvä koriste.

Edellä on tietoa Xiaobianin esittämästä suihkukaapista. Suihkuovesta tulee yhä suositumpi, mikä lisää kauneuden tunnetta kylpyhuoneeseen. Uskon, että varmasti valitset suihkukaapin, joka sopii perheesi yleiseen tyyliin!