Entä jos kylpyhuoneen viemäri on tukossa?

- Jun 03, 2019-

Entä jos kylpyhuoneen viemäri on tukossa?


1. Kylpyhuoneen yleinen lievä tukkeuma käsitellään yleensä hyvin. Lievä tukos näkyy vedessä, joka vuotaa alavirtaan, mutta vuotojen nopeus on hyvin hidas. Tämän tilanteen vuoksi voimme käyttää suoraan putkilinjan ruoppausta tai yksinkertaisia ruoppaustyökaluja ruoppaamaan sitä.


2. Kylpyhuoneen viemärin tukkeutuminen johtuu useimmiten hiusten tukkeutumisesta. Arkisin huuhtoutuu paljon hiuksia. Kun hiukset kertyvät tiettyyn putken seinään, se aiheuttaa tukkeutumisen. Tällä hetkellä hyvä tapa käsitellä sitä on käyttää koukkuja vetämään tukkeutuneet hiukset. Yleensä on välttämätöntä peittää vuotosuoja ja muut suojalaitteet hyvin. Jos sinulla on hiukset, voit noutaa sen ja heittää sen roskat.


3. Käyttäessäsi wc: tä wc: hen joutuu vahingossa esineitä, kuten muovisia harjoja, pullokorkkeja, saippuoita ja kammat. Tämä pieni tukos voidaan ruopata suoraan putkilasturilla tai yksinkertaisella ruoppausaluksella. Kun se on vakava, wc on avattava ruoppaukseen. Ainoastaan silloin, kun jotain on loppunut, se voidaan ratkaista kokonaan. Jotta putkilinja voidaan sulkea ja suojata perusteellisesti vahingoittumiselta, meidän pitäisi kutsua ammattikäyttöön tarkoitetut puhdistusaineet tulemaan talomme mahdollisimman pitkälle.