Mikä on parempi materiaali kylpyhuoneen ovelle?

- Jun 03, 2019-

Mikä on parempi materiaali kylpyhuoneen ovelle?

A: Alumiiniseos, jossa on lasia, on hyvä, laatu on OK! Muoviteräsovi on kestävä, mutta lukko on liian huono, luokka on matala!

B: Ovi, jossa on teräslevy ja puun ydin, voi olla vedenpitävä, mutta oven tyyli ei ole monta ja valinnanvaraa on vähän. Paras kylpyhuone on titaani ja magnesium.

C: Alloy-ovi on parempi. WC on pääasiassa vedenpitävä ja korkean lämpötilan kestävä. Muoviteräs deformoituu helposti korkeassa lämpötilassa. Jos kylpyhuone on pieni,

Paras D: Valitse metalli- tai muoviteräsovet. Jos kylpyhuone on yli 4 neliömetriä ja ovi on kaukana suihkutilasta, voit valita puiset ovet. Metalli- tai muoviteräksisten ovien haitat ovat: työn laatu on hieman karkea ja makuuhuoneen ovien väri on vaikea yhdistää. Edut: vedenpitävä ja kosteuttava, ei helposti muotoiltavissa, edullisia. Puuovien haittapuolena on, että riippumatta siitä, kuinka hyvä maalipinta on, se ei pysty pitämään rakkuloita koko ajan. Ilman kosteuden vaikutuksesta se on helppo muuttaa ja laajentaa. Kytkin ei välttämättä toimi oikein pitkään aikaan. Edut: Luonnollinen ja realistinen rakenne, hyvä tunnelma. Heijastavat luonnon kauneutta täydellisesti.