Mikä materiaali on kylpyhuoneen kaappi?

- Jun 03, 2019-

Mikä materiaali on kylpyhuoneen kaappi?


1. Keramiikka: Keramiikka on eräänlainen metalli ja lasi, joka kuuluu hauraisiin tuotteisiin. Tällä hetkellä maassamme ei ole yhtenäistä keramiikan paksuutta koskevaa standardia. Kustannusten säästämiseksi useimmat liikemiehet eivät täytä turvallisuusstandardeja. Tämä johtaa keramiikan rikkoutumiseen tai irrottamiseen helposti. Rikki keramiikassa on teräviä timanttisarvia, jotka on helppo naarmuttaa iholta ja jopa vahingoittaa ihmisiä. Siksi niitä on käytettävä varoen. Jos sinulla on lapsia kotona, älä valitse, olette kuulleet, mitä huonojen WC-istuinten seuraukset ovat! Joten parempi valikoima suuria brändin keramiikkatuotteita, laadukkaan ja laadukkaan brändin turvallisuutta.


2. Marmori: Luonnonmarmori on vain keramiikan vastakohta. Se on kovaa eikä haurasta, ja sen paksuus on yleensä yli 1,6 Mt. Marmori on runsaasti väriä ja koostumusta, ja sitä voidaan käsitellä eri muodoissa. Se on kaikenlaisten korkealaatuisten kylpyhuonekalusteiden ensimmäinen materiaali. Tärkeintä on, että luonnollinen marmori ei muuta väriä. Se voi pitää kotitaloustavarat tuoreina ja pysyvinä, kun taas keramiikan väri muuttuu keltaiseksi ja vaaleaksi pitkän ajan kuluttua. Marmori on sedimenttikivi, säteily on hyvin pieni, marmorivalmisteet kansallisten turvallisuusstandardien mukaisesti eivät vahingoita ihmiskehoa; mukautetut kylpyhuonekaapit käyttävät yleensä marmorisia työtasoja, koska marmoria voidaan ohjata joustavasti koossa, ja se täyttää täysin räätälöityjen kylpyhuoneiden kaapit.


3. Kvartsikivi: Kvartsikivi on eräänlainen edullinen ja kestävä mesa-materiaali keinotekon lisäksi. Kvartsikiven parempi suorituskyky on se, että se lisää huomattavasti keinotekoisen kiven kovuutta, lujuutta ja kulutuskestävyyttä, eikä sitä ole helppo naarmuttaa käyttöprosessissa. Tämä on erittäin tärkeää pöytämateriaalille. Käytettäessä kylpyhuoneen kaappeja, pöydälle tulee aina kosmeettisia hammastahnoja, jotka voivat tunkeutua pöydälle ja jättää pysyvän merkin. Kvartsitaulukoiden käytössä ei ole ongelmia.