Miksi suihku-ovet tulisi asentaa kylpyhuoneeseen?

- Jan 20, 2020-

"Kolmas avaruus"

Kylpyhuone on ihmisten kotielämän "kolmas tila", joten se on erittäin tärkeä elämässämme. Nykyään kehitetty käymälämalli: wc (tai kyykkykuoppa), pesuallas (eli kylpyhuonekaapi), pesukone (isoissa taloissa on erilliset säilytystilat), hanasuihkut, integroidut katot jne. Miksi siis meidän täytyy asentaa suihkuluukku kylpyhuoneeseen?

PS: Suihkun ovi on eräänlainen suihkuhuone.

Kerää lämpöä

Talvella ongelmallisin ongelma on uiminen. Pese se. Vaikka siellä on kuumaa vettä ja Yubaa, se tuntuu silti liian kylmältä (paitsi ylellisiä taloja); Jos et pese sitä, tunnet olosi epämukavaksi. Sitten suihkun ovella on avainasemassa uinnissamme: kerää lämpöä

Suihkun ovi jakaa kylpyhuoneen suuren tilan pieneen tilaan itsenäiseen uimiseen. Tiedämme, että mitä pienempi tila, sitä hitaammin energia (lämpö) vapautuu, ja sitten sillä on hyvä rooli kerättäessä lämpöä ja pitämällä lämpöä tässä pienessä tilassa. Suihkun oven avulla rakastu suihkussa talvella.

Märkä ja kuiva erottelu

Suihkun oven lämmönkeruutoiminnon lisäksi on myös toinen erittäin tärkeä toiminto: märän ja kuivan erottaminen toisistaan

Kuten edellä mainittiin, "kolmas tila" sisältää wc: t, kylpyhuonekaapit, pesukoneet ja niin edelleen. Koska suurin osa kylpyhuonekaapistamme on tammikaappeja, niiden on oltava veden- ja kosteudenkestäviä, jotta niitä voidaan käyttää pidempään. Vaikka pesukoneen vedellä ei ole ongelmia, pesukoneen ulkopinta ei kuivaa, jos se on märkä. Pesukoneen kuoren käyttöikä on vakava, ja se voi myös aiheuttaa sähköiskun.

Sitten vesi ei roisku suihkuluukun kanssa uintitilan ulkopuolelle uimisen aikana eikä vaikuta kylpyhuonekaappeihin, pesukoneisiin ja muihin tuotteisiin; se säästää myös usein pyyhkimisen vaikeudet, koska kylpyhuone on täynnä vettä.