Haluatko valita keittiöhana?

- Sep 04, 2019-

Vaikka hana on pieni esine, se määrittelee yksityiskohdat usein ja vaikuttaa koko kotiin.

Xiangting elämä, niin sinulla on oma mielipiteesi keittiön hanan valinnasta, mainitsen vain muutamia pienissä sarjoissa!

Kuten kuviosta 1 nähdään, onko se kestävä, liittyy vihannesten mukavuuteen ja siihen, onko se kestävä ja hanan pintakäsittelyprosessissa ei ole yhteyttä. Jotkut tuotemerkit on testattu happamissa korkeissa lämpötiloissa, joiden pH on lähellä 3, ja ne ovat kestäneet yli 4 tuntia, mikä tarkoittaa, että pintakäsittelyprosessi on erittäin hyvä. Pintaprosessi vaikuttaa käyttöikään.

Kuten kuviossa 2 on esitetty, keittiön mukavuuden vuoksi hanat on valittava korkeammalle, poistosuutin on pidempi viemärin yläpuolella eikä voi roiskuttaa vettä. Jos keittiössä on kuuman veden linja, hanan tulisi myös olla kaksinkertainen. Useiden käyttötarpeiden tyydyttämiseksi keittiöhanat pyörivät tyypillisesti 360 °.

3, kiinnitä huomiota altaan ja hanahanan pituuteen, jos keittiö on kaksoisallas, kiinnitä huomiota siihen, pystyykö hanat huolehtimaan pesualtaan molemmilta puolilta pyöriessäsi. Nyt suurin osa keittiöhanaista voi toteuttaa hanan rungon vasemman ja oikean pyörimisen, kun taas hanan osa ja veto-tyyppinen hanat voivat poistaa hanan, joka on erittäin kätevä pesualtaan kaikkien kulmien puhdistamiseen. Sen haittana on, että sen on oltava tyhjä, kun hana vedetään ulos. Anna käsi pitämään hana.

4, korkealaatuisen 304 ruostumattoman teräksen käyttö hana, korkealaatuisen ruostumattoman teräksen hana valmistamiseen verrattuna puhtaan kuparin hanaan, jossa ei ole lyijytöntä, haponkestävää, emäksenkestävää, syövyttämätöntä, mutta vielä ei ole saastuta veden lähde. Tämä on erittäin tärkeää keittiön juomaveden kannalta; ja ruostumattomasta teräksestä valmistettua hanaa ei tarvitse galvanoida, se on erittäin ruostumaton, ja sen kovuus ja sitkeys ovat yli kaksi kertaa niin korkeat kuin kuparituotteella, joten se on erittäin kätevä puhdistaa. Nyt suurin osa keittiöhanaista voi toteuttaa hanan rungon vasemman ja oikean pyörimisen, kun taas hanan osa ja veto-tyyppinen hanat voivat poistaa hanan, mikä on erittäin kätevä pesualtaan kaikkien kulmien puhdistamiseen. Sen haittana on, että sen on oltava tyhjä, kun hana vedetään ulos. Anna käsi pitämään hana.

4, korkealaatuisen 304 ruostumattoman teräksen käyttö hana, korkealaatuisen ruostumattoman teräksen hana valmistamiseen verrattuna puhtaan kuparin hanaan, lyijytön, haponkestävä, alkalitiivis, ei-syövyttävä, ei vapauta haitallisia aineita , ei saastuta veden lähdettä. Tämä on erittäin tärkeää keittiön juomaveden kannalta; ja ruostumattomasta teräksestä valmistettua hanaa ei tarvitse galvanoida, se on erittäin ruostumaton, ja sen kovuus ja sitkeys ovat yli kaksi kertaa niin korkeat kuin kuparituotteella, joten se on erittäin kätevä puhdistaa.