Kuinka saada vesipisteitä pois lasitason ovet

- Jul 13, 2018-

Kuinka saada vesipisteitä lasisuihkuovilta?

Kun käytät suihkuoviä jonkin aikaa, näet veden tahrat pysyvän lasisuihkussa, ne ovat kuivattuja vettä. Ja tämä todella tekee sinusta tuntuu pahalta.

easy-clean glass shower door

Joten sinun on puhdistettava tämä aika ajoin. Joku luulee olevansa pahimpia tapauksia heidän kotiseudullaan. Et voi kuvitella kuinka paksu se kerääntyisi niin lyhyessä ajassa.

Pesuaika vaihtelee kovan vesikertymän mukaan.

Joka kerta, kun käytät suihketta, sinun täytyy puristaa se ja puhdistaa suihkesi viikoittain puhdistusaineella ja kaada etikkaa viemäriin tyhjenemällä hukkaan likaisen viemärin.

Helppo puhdistaa , suihkuttaa suihkut ovet pesun kuplat. Ota sienellä sitten pestä, huuhtele kylmällä vedellä.

Tai käytä ikkunanpuhdistinta ja vettä perusteellisesti puhdistamaan liimaseos. Kuivaa sitten suihkuseinät ikkunaluukulla ja paperipyyhkeellä. Tarkista, että saippua on täysin poistunut.

Jotkut muut tuotteet, jotka tekevät temppua :

1 . Kuivainarkit sopivat erinomaisesti kovan veden tahrojen puhdistamiseen lasista. Oletettavasti kudoskuivuriarkit auttavat.

2 . Etikka / leivinjauhe ja vesi ovat usein kaikki mitä tarvitset melko lievässä tapauksessa.

3 . sitruunaöljyä

4. Pehmeä kuorinta valkaisulla. Käytä myös maaginen pyyhekumi ja huuhtele hyvin.

5. Ruohosivat 1/2 sitruuna kosherisuolaan ja pestään kromi päälle. Anna sen istua noin 15-20 minuuttia, sitten huuhdellaan ja kuivataan paperipyyhkeellä.

6. Pieni kyynärpää ja sieni ja sen ulkonäkö!

7. Denaturoitu alkoholi pitää lasi, kromi, laatta jne. Sileä, loistava ja juovia vapaa. Pidä se maaleista tai valmiista puupinnoista.

8. Niiden todella tuff kovan veden talletuksia, käytän kemikaaleja, mutta se on kovaa, joten sinun täytyy olla varovainen.

Sinusta tuntuu erittäin innoissaan, kun et nähnyt kovaa vettä tahroja tai saippua scup vasemmalle ovelle ovet.

Nyt KMRY-suihkulla on sinulle hyviä uutisia.

Meillä on Easy-clean-lasi suihkuovelle.

shower booth

1.jpg

shower room

KMRY Suihkukaappi, ammattimainen ja kokenut suihkuhuoneen valmistaja, keskittyy ratkaisemaan kaikenlaisia ongelmia asiakkaiden suihkutiloissa.

COMPANY INFORAMTION_副本.jpg

shower stall